Algemeen
Uiteraard is gewoon het Nederlands recht van toepassing op elke aankoop die u doet. Let er overigens op dat wij groot belang hechten aan de privacy van onze klanten. Zo zullen wij bijvoorbeeld niet uw adresgegevens aan derden verkopen en zullen wij alleen die gegevens bijhouden die voor de koop en verdere afhandeling van belang zijn. Zo zullen wij dus nooit langer dan nodig u betalingsgegevens opslaan.

Daarnaast zijn er natuurlijk gewoon wetten die de verkoper en de koper beschermen. Zo heeft u bijvoorbeeld recht op inzage en verwijdering van uw persoonlijke gegevens volgens de wet “recht op privacy”. Daarnaast heeft u ook een redelijk termijn om uw aankoop ongedaan te maken, als u zich toch nog mocht bedenken!

Bezorging
In principe proberen wij altijd de goederen persoonlijk te overhandigen. Dit kan betekenen dat u onze kant op komt, of andersom. Dit is natuurlijk wel binnen de grenzen van het redelijke. Dat wil zeggen dat wij niet naar Zuid-Limburg zullen rijden voor het leveren van een doopjurk. Hiervoor zullen wij TNT post inzetten. Uiteraard kan er altijd een afspraak gemaakt worden om de doopjurk persoonlijk af te halen.

Betaling
Indien de bestelling bezorgd wordt, zal er betaald worden als het pakketje wordt overhandigd. Dit is natuurlijk het makkelijkst en veiligst van allemaal!

Indien de bestelling via de post bezorgd wordt, heeft u twee keuzes: u betaald vooraf per acceptgiro, of u betaald als de postbode het pakketje komt brengen (onder rembours).

Vooraf per acceptgiro: Hiervoor bedragen de verzendkosten (onder voorbehoud van prijswijzigingen van TNT post) € 7,95

Bij overhandiging (onder rembours): Hiervoor bedragen de verzendkosten (onder voorbehoud van prijswijzigingen van TNT post) € 12,95

Garantie
Garantie heeft u altijd 3 maanden, mits anders vermeld.

Marjan Kuneken
Wanmolen 30
1771 PH
Wieringerwerf
0227-604103